Solid løping i Spania, Vegard i toppen, Håkon vant E2

En del medlemmer av junior- og seniorgruppe brukte vinterferien i Spania og fikk mye god trening – og deltok også i konkurransene med det heftige navnet 35th International Trophy Murcia Costa Calida.

Hovedkonkurransen var mellomdistanse lørdag og langdistanse søndag, og Oppsal-løperne bet godt fra seg i dette som også var en World Ranking Event: Vegard tok en solid tiendeplass sammenlagt i H21E1 etter 22.plass på mellomdistansen og en meget sterk tiendeplass på lang. Estlands stjerneløpere Timo Sild vant begge dager, mens store navn som f.eks Emil Svensk og Federic Tranchand måtte se seg slått av Vegard, som også var beste norske, egentlig kanadiske, løper.

Håkon Raadal Bjørlo vant H21E2 sammenlagt etter åttendeplass på mellom og seier på langdistansen!
Ask Olaussen ble nummer fem og beste nordmann sammenlagt i H19-20.

Det var også to konkurranser fredag som ikke var tellende i Trophy Murcia Costa Calida, en sprint og en mellomdistanse. På sprinten tok f.eks Sigurd Rødnes en fin 15.plass i H19-20, mens Tonje Vassend ble nummer 39 i kvinnenes eliteklasse på mellomdistansen.

Resultater alle dager

Vegard har lovt å komme med en mer utfyllende rapport fra samlinga i Spania!