Landslag

VM-BRONSE! Sterk avslutning sikret medalje

Ingeborg Roll Mosland tok en imponerende bronsemedalje på mellomdistansen i VM i skiorientering i dag.

Bak den sveitsiske vinneren Alina Niggli ble det en virkelig thriller. Det skilte bare 36 sekunder mellom de sju løperne som jaktet sølv og bronse. Ingeborg lå på femteplass etter 4,4 kilometer, men holdt tempoet til sveitseren i avslutningen og rykket opp på pallen – fem sekunder bak den svenske sølvvinneren Ella Brandt og fire sekunder foran Kristin Melby Jacobsen på fjerdeplass.

Se tracking av avslutningen: https://sportrec.eu/gps/jwsoc-middle-w20

Ingeborg og bronsevinneren i senior, Anna Ulvensøen, løfter vinneren av menn junior, Teodor Mo Hjelseth på gullstol (foto: NOF)

Ane Sofie Krogh klarte ikke helt å følge opp gårsdagens fine sprint, og endte på 26.plass i kvinnenes seniorklasse. Gullet gikk igjen til Daisy Kudre Schnyder fra Estland, mens Anna Ulvensøen sørget for norsk bronse.

Teodor Mo Hjelseth vant mennenes juniorklasse.

Resultatene: https://liveresultat.orientering.se/followfull.php?comp=25060&lang=en#W21

I morgen er det hviledag, før mesterskapene fortsetter med langdistanse fredag.