Stipender til Ingeborg og Tina da Oppsal knuste Larvik Turn

Ingeborg Roll Mosland og Tina Kalleson fikk utdelt hvert sitt reisestipend fra Sigrid Giskegjerde Schjetnes fond på onsdag. Utdelingen foregikk for en ganske fullsatt Oppsal Arena i pausen i håndballkampen mellom opprykksjagende Oppsal og tabelljumbo Larvik Turn.

For o-løpere er det litt uvant med ståk og virak, men Ingeborg og Tina fikk kraftig applaus fra det frammøtte publikum, blant dem var det muligens litt flere medlemmer av orienteringsgruppa enn vanlig på håndball-lagets hjemmekamper, men Oppsal-spillerne ønsket nye tilhengere velkommen med festhåndball.

Oppsal hadde ingen problemer mot bunnlaget og vant 44-18. Larvik Turn ledet kun på 1-0. Oppsal IFs leder Ingolf Sundfør delte ut stipendene på hhv 17500 kroner (Tina) og 12500 kroner (Ingeborg) assistert av Lars Klyve. Les mer om fondet og bakgrunnen for tildelingen her.

Hvor våre to planlegger å reise for stipendene vites ikke, men det er mange spennende internasjonale konkurranser i sesongen som kommer. Ja, f.eks på Worldofos kalender kan noen og enhver la seg inspirere!

Snorre var tilstede med kamera, og sørget også for noen bilder av våre klubbkollegaer som altså kjemper om opprykk til eliteserien, og byr på god underholdning – vi oppfordrer alle til å støtte opp og gå på kamp om dere har anledning!