Ribbe&Loff: Tre andreplasser i klassisk sprintløp

Med juniorlandslaget på plass tok Ingeborg Roll Mosland andreplass i årets utgave av Ribbe&Loff.

Sentrum OK er ellers kanskje ikke den mest profilerte klubben, men de har sørget for en rekke flotte sprintkart sentralt i Oslo, og Ribbe&Loff må være en av Norges lengstlevende sprintkonkurranser! Løpet går alltid i desember, og alle deltagere løper samme løype. På løpets adelskalender for damer og herrer finnes mange kjente orienteringsnavn.

I år var nesten hele neste sesongs juniorlandslag på plass ettersom det var oppstartssamling i Oslo, slik at konkurransen ble sylskarp. Ingeborg lot seg ikke affisere av dette, og tok andreplass i D17, kun slått av Pia Young Vik, som vel må sies å ha vært landets beste junior de siste sesongene. Det var 35 sekunder opp til bestetid.

Tina Kalleson fulgte opp med en solid sjuendeplass, og var best av løperne som ikke er på neste års juniorlandslag.

I H17 gikk seieren til NTNUIs Ulrik Astrup Arnesen, som også hadde dagens raskeste tid, mens Vegard Jarvis Westergård ble Oppsals beste på niendeplass.

Det ble andreplass til Oppsal i begge ungdomsklassene: Synne Syversen Gihle var nest raskest i D-16, Sigurd Hobøl i H-16.