Siste ordinære Harry Lagert-runde, jobb å gjøre på jaktstarten

Ti Oppsal-løpere sto på start i tredje løp av Harry Lagerts nattcup 2022 – og dette var siste mulighet til å skaffe seg ekstra fordeler før jaktstarten i finalen. Men med unntak av Stepan Skvirskys fine andreplass i rekruttløypa ble det ingen pallplasser for Oppsal-løperne i denne omgang – men det er jo på jaktstarten jobben virkelig skal gjøres.

Håkon bommer og taper teten

I Legendar leverte Marius Aamodt en fin 11.plass, mens de to beste fra nattklubbmesterskapet på tirsdag gikk på hver sin smell:

Vegard Jarvis Westergård, som ble nummer to i forrige runde, løp seg ut av tetkampen med stort tidstap allerede på første post, mens årets klubbmester Håkon Raadal Bjørlo ledet midtveis, før han la inn en skikkelig bom på post 11. Dermed taper de verdifull tid til gårsdagens vinner Bojan Blumenstein før jaktstarten.

I Kari-klassen ble det sjetteplass til Ingeborg Roll Mosland, mens Sigurd Hobøl tok 12.plass i Ola. Serhii Kiziev var beste Oppsal-løper i Lokal Herrer med niendeplass, mens klubben ikke hadde startende i Lokal Damer i denne runden.