Solid nattløping i flere konkurranser i høstferieuka

Oppsal-løpere markerer seg med hodelykt både i og utenfor Oslo. Denne uka gjestet noen Hadeland OL sitt nattløp på Lygna, mens andre imponerte i bonusløpet i Harry Lagerts Nattcup.

I det førstnevnte løpet, i nydelig terreng på Lygnaseter, var Lars Ballangrud ubeskjeden nok til å ta seieren i klasse H41-60, mens Vidar Gjelstad tok tredjeplassen i samme klasse. Tuva Berger Gjelstad stilte også, som eneste deltager i Åpen AK.

Resultater

Harry Lagerts Nattcup har ikke ordinær runde i skolens høstferie, men det ble som vanlig arrangert et bonusløp der alle startende får 30 sekunder bonus på jaktstarten.

Det er uansett prestisje i dette løpet som gikk fra Hønefoten i Maridalen, og av de 98 startende var 11 fra Oppsal. Det ble klasseseiere til Nils Nikolaisen (rekrutt) og Kari-Ann Ånensen (Lokal Damer), andreplasser til Olai Stensland Lillevold (Legendar) og Sigurd Rødnes (Ola). I Ola-klassen var det flere Oppsal-løpere helt i toppen, Christoffer Ånensen ble nummer tre og Sveinung Syversen nummer fire.

Ettersom det var fellesstart ble det tette oppgjør; Olai var ett sekund fra seieren, Sigurd var fire sekunder bak i sin klasse, og Sveinung på fjerdeplass hadde bare 11 sekunder opp til klassevinneren.