Landslag

JEC: Ingeborg og Norge 1 tok fjerdeplass på stafetten

Det ble fjerdeplasser i begge stafettene for Norge på avslutningsdagen av Junior European Cup.

Ingeborg Roll Mosland løp andre etappe for Norge 1, og ble sendt ut på sjuendeplass av Mari Eidsmo. Ingeborg løp en flott etappe, var i teten på publikumspost og vekslet som nummer to, 23 sekunder bak ledende Sveits og med nest beste etappetid på andre etappe. Elisa Götsch Iversen på tredje etappe måtte se Finland og Sverige passere, og dermed ble det fjerdeplass til Norge 1, bak Finland 2, Sveits 1 og Sverige 1.

Tina Kalleson løp Norge 2 opp fire plasser til 19.plass på sin andreetappe, og Heidi Kristina Sebjørnsen løp laget ytterlige tre plasser til en 16.plass i mål.

I guttas stafett ble det seier til Frankrike foran Sveits og Estland, mens Norge 1 ble nummer fire etter at de kom bakpå på første etappe. Anselm Reichenbach løp startetappen for  Tyskland 2, og vekslet som nummer sju.

Resultater

Bilder fra Henning og Martin Reichenbach: