Flere løp i helgen: Sigve med klar seier i ultra-klassiker

Sigve Vågsnes vant den mellomste løypa klart i årets utgave av OSIs Kjempesprekken lørdag. Han blåste gjennom de tolv kilometerne på 1.46.27, og var kvarteret foran nummer to. Boye Bøhlerengen ble nummer 10 i samme løype.

Ultralangløpet fra KSI-hytta i nordmarka var tilbake etter noen års fravær, og samlet over 30 deltagere, de aller fleste i mellomlang løype. At deltagerne i 22 km kunne velge å bytte klasse til 12 km ved arenapassering gjorde nok også sitt til at bare fire løpere fullførte den lengste løypa…her vant Vegard Blomseth Johansen og Kristian Stenerud på rett under tre og en halv time.

Resultater Kjempesprekken

To Oppsal-løpere fant også veien til Furugampen på Hamar – og tok hver sin tredjeplass: Ram Rayamajhi i åpen AK og Julia Brox Rayamajhi i D11-12. Det er flott at folk støtter opp om høstløpene!

Resultater Furugampen