Junior og seniorKonkurranse

NM-GULL: Ingeborg med bunnsolid løp på langdistansen

Ingeborg Roll Mosland feide all motstand til side i D17-18 og tok en klar seier på langdistansen fra Løvlia. På det andre langstrekket, mot post 5, koblet hun grepet – til tross for det som for oss som fulgte med på GPS kunne se ut som en en liten retningsunøyaktighet midt på strekket – og ledet med 50 sekunder på første passering.

Ingeborg gul strek) får GPS-publikummet til å sette kaffen i halsen, men tar retningen pent inn når hun treffer veien.

På den neste mellomtiden, etter et nytt langstrekk, hadde ledelsen økt til det dobbelte. I mål var det 2.14 til sølvvinner Elisa Götsch Iversen fra BUL-Tromsø. Mathea Gløersen fra OTO ble nummer tre.

Ingeborg med årets TREDJE NM-gull. Hun har også vunnet sprinten i skiorientering og knockoutsprint denne sesongen

Ane Hustvedt hadde en flott start på løpet og var helt oppe på sjuendeplass på første passering, men gikk på en smell hvor det gikk mye tid på langstrekket deretter. Ane endte på 27.plass, mens Katrine Bjordal Veggan ble nummer 35.

I H17-18 ble det 13.plass og premie til Ask Olaussen. Det var svært jevnt, og Ask hadde under fem minutter opp til pallen. Phillip Lehmann Romøren fra Fossum tok gullet foran Alfred Bjørnerød fra Moss og Iver Dalsaune Thun fra Freidig. Marius Aamodt ble nummer 34.

Premievinnerne i H17-18

Tina Kalleson ble nummer 11 i D19-20, men det var et stykke opp til pallen. Nydalen-duoen Oda Scheele og Pia Young Vik la som så ofte tidligere beslag på de to første plassene, mens Kristin Melby Jacobsen fra Lardal tok bronsen. Disse tre var i en liten klasse for seg.

Oppsal hadde ingen løpere på start i H19-20, men Anselm Reichenbach sikret en sterk femteplass i NTNUI-drakt!

Anselm på femteplass i H19-20

I seniorklassen valgte Vegard Jarvis Westergård å bryte løpet, etter at det så ut til å gå tungt etter en bra start. Vi krysser fingrene for at formen er tilbake for mellomdistansen og stafetten!

Resultater

De tre beste i D17-18 alle foto: Lars Klyve)