Sommer-roundup 3: Oppsal med internasjonale seiere

Oppsal-løperne markerer seg i ferieløp langt utenfor landets grenser: Eivind Vågsnes slo til med seier i M14 på første dag av Strandja Cup i Bulgaria lørdag. Sigve Vågsnes ble nummer to i M21E, mens Det ble tredjeplasser på Martina Vågsnes (W12) og Mila Zaharinova (W45). Søndag ble det tredjeplass på Eivind, men da sto resten av familien fram: Martina, Sigve og Mila vant alle sine klasser! Ubeskjedent av Oppsal-troppen!

Også på den svenske rivieraen var Oppsal-løpere i aksjon, nærmere bestemt Halland 3-dagers der familien Hobøl/Mella representerte klubben. Vigdis rapporterer om mye vriene veivalg og karakterbygging i noe som minnet om kontinentalt terreng, men også om bra camp, strandliv og veteranbilparade!

Eskil og Thor på arena
Sigurd med helt korrekt t-skjorte ute på løp i år!