Stafetter

Snart 25-manna: Viktig informasjon, betaling og middag lørdag kveld

6. – 8. oktober er det klart for høstens store klubbtur til Stockholm. 

Vi ber om at alle som ikke har gjort det, betaler inn egenandel for turen innen 14. september. Nytt av året er at vi legger inn kveldsmåtidet lørdag kveld i betalingen, så klubben forhåndsbetaler dette (billige 225 SEK. For hovedrett inkludert en drikke).  Håper det er ok for alle at vi gjør det slik, så blir det mindre logistikk og vi kan bruke tid på å kose oss i stedet for å stå i kø ved betalingsautomaten… De som ikke har lagt inn hva slags mat de skal ha, må gjøre dette i Eventor snarest.

Voksen: 1425 kroner (reise, overnatting, inkludert middag lørdag kveld)

Barn: 825 kroner (reise, overnatting, inkludert middag lørdag kveld)

Betales fortrinnsvis inn via Vipps til Oppsal Orientering (Vipps 10691), merket med hvem dere betaler for og «25-manna». Alternativt til Oppsals konto 05321439421, merket med det samme.

Program:

Fredag 6. oktober kl 14: Avreise fra Ulsrud T-banestasjon. Vi stopper underveis (Bergvik), for å bunkre opp mat, drikke, eventuelt godis. Og ankommer Stockholm rundt klokken 21.30 fredag kveld.

Lørdag 7. oktober kl 7.30: Buss til arena og 25-manna-stafetten. I løpet av dagen lager vi et varmt måltid sammen, ellers er det mye snacks å kjøpe i kioskene. Tilbake til hotellet rundt klokken 17. Middag cirka klokken 19.

Søndag 8. oktober kl 7.45: Buss til arena og 25-manna-medelen. Avgang fra Arena i retning Oslo når alle løpere er i mål. Hjemme rundt klokken 20 på Ulsrud T-banestasjon.

Vi bor på Best Western Royal Star Hotel, www.royalstarhotel.se i Älvsjö. Rundt 20 minutter fra samlingsplass.

Dette blir hyggelig og ikke minst utrolig gøy.

Per-Ivar (m. co-reiseleder Halvor)

92688389