Raske løyper på Ekeberg

Det var tre Oppsal-løpere i aksjon da Bækkelaget arrangerte fjerde løp i Foll-o-karusellen onsdag.

Tina Kalleson vant D15-16, Jakob A. Gjedebo ble nummer to i H 11-12 og Dan Erik Kalleson ble nummer to i Åpen C. Pallplass på alle!

Terrenget var det samme som på Bækkelagets løp i Oslo City Cup, Brannfjell med samlingsplass ved Ekeberghallen – og dermed ble det raske, fine løyper på sprintkart i nærterreng. Her kan dere se Tinas veivalg: https://www.livelox.com/Viewer/Foll-O-karusellen-4/D-15-16?classId=106722

Arrangørene hadde fortjent flere deltagere fra Oslo – 70 av de 111 som stilte til start på Ekeberg representerte enten Ås-NMBU Orientering eller Kolbotn og Skimt OL.

Siste løp i Foll-o-karusellen går onsdag 6.september, da er Hauketo IF arrangør. I år har løpene i denne karusellen stort sett gått i snilt nærterreng, noe som kanskje egner seg ekstra godt for de ferskeste løperne. Betegnende nok var N-klassene de største klassene i løpet – for råtasser som har lyst til å prøve seg på løp andre steder enn i Østmarka kan det være en fin mulighet.