Ingeborg leder norgescupen, nå venter ungdoms-EM

To seiere og en andreplass i O-festivalen sendte Ingeborg Roll Mosland til topps i D17-18 i juniorenes norgescup før sommerpausen.

Nå venter en velfortjent …ikke ferie, men representasjonsoppgave for Oppsals sterke junior. 2-4.juli er hun en del av den norske troppen til European Youth Orienteering Championships, eller ungdoms-EM, eller EYOC for enkelhets skyld.

Norge sender fire løpere i hver av klassene D-18 og H-18. Det er også klasser for D-16 og H-16, men NOF velger (i likhet med bl.a Sverige) å ikke sende løpere i hovedløpsalder på representasjonsoppdrag. Det skal løpes langdistanse lørdag, sprint søndag og stafett mandag, og vi gleder oss til å følge Ingeborg i konkurransene!

Se troppen og mer om mesterskapet her

Ask Olaussen klatret også kraftig i norgescupsammendraget etter tre pallplasser i helgen, og er nå nummer fire i H17-18. Åtte Oppsal-løpere har tatt poeng i norgescupen så langt, se sammenlagtlista her.