Orientering er for alle – Oppsal har flere lavterskeltilbud

Orientering er en fantastisk idrett uansett alder, nivå og fysisk form. Oppsal orientering ønsker å legge til rette for at flest mulig skal kunne delta på våre tilbud. Her kan du lese mer om noen av dem:

Vi er stolte av for andre år i rekken i samarbeid med LHL Hjerneslag kunne tilby et orienteringskurs for slagrammede og pårørende. Å trene hjernen med orienteringsøvelser, anbefales varmt av primus motor for kurset Martin Aasen Wright. Kurset går over 6 ganger og starter opp 30. mai. Les mer her:
I 2022 tilbyr vi også:
– Grønn tur fra Haraløkka utfartsparkering.
https://www.turorientering.no/v/orienteering/organizer/277/courses/406 (usikker på om denne lenken virker for andre?)
I årets Ola Dilt finnes en egen grønn tur som er tilgjengelig med terrengrullestol og barnevogn. Det tilbys også flere turer som er enkle for de som nylig har begynt med turorientering.
– 8. juni arrangeres o-kurs for ungdom og voksne  som er nye i orientering
– På alle tirsdagstreninger vil det være instruktører som kan ta i mot nye og veilede i hvilke løyper og poster som passer best for den enkelte.
– På alle tirsdagstreninger vil det være instruktører som kan ta i mot nye og veilede i hvilke løyper og poster som passer best for den enkelte.
– I o-kretsen arrangeres en pre-o-karusell. I pre-o konkurreres det i orienteringsferdigheter, ikke på tid og idretten er dermed svært godt egnet også for de som av ulike grunner ikke kan løpe. Pre-o-karusellen arrangeres 8. juni (Nydalen), 31. august (Nordre Follo) og 14. september (Bækkelaget)
Alle kommende pre-o-løp: