13-16Junior og seniorKlubbenKonkurranseRåtassene

Velkommen til høstens klubbmesterskap!

Alle Oppsalmedlemmer og venner ønskes hjertelig velkommen til høstens klubbmesterskap!

Det er flere muligheter til  å bli klubbmester i høst, og de to første er rett rundt hjørnet.

Postplukkmesterskapet er først ut med start fra Haraløkka den 31. august. Her settes strategiske evner på prøve da man selv må bestemme hvilke poster man skal ta og i hvilken rekkefølge innafor en tidsramme. Turorienterere og deltakere i Råtasskonkurransen bør ha en fordel her. Alle konkurrerer mot hverandre og et avansert handikapsystem gjør at hvem som helst kan vinne. Det blir saft, frukt og kaker i mål.

7. september blir det klubbmesterskap normal fra Katisa. Her blir det løyper og klasser for alle aldre og nivåer, og vi håper spesielt nye medlemmer og foreldre av nye barn vil prøver seg. Vi satser på grilling (ta med selv) og felles kake og saftservering.

Bli med og meld deg på her:

Postklubbmesterskapet: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2211

Klubbmesterskap normal: http://eventor.orientering.no/Events/Show/9026

For å melde deg på må du opprette profil i Eventor. Har du problemer, send en e-post til v_hoboel@hotmail.com.
Klubbmesterskap natt blir arrangert 17.oktober.