KonkurranseStafetter

Høstens stafetter og UK

Høstsesongen er godt i gang. Og vi nærmer oss med det årets store happening, 25 manna! Dette er en stor stafett som arrangeres i området rundt Stockholm, 6-8 oktober. Oppsal stiller i år hele tre lag og det ser ut til at det vil bli en veldig bra tur. Før det skjer er det allikevel flere spennende ting som skal skje. Allerede neste helg er det KM stafett som arrangeres av Fet OL. Dette er en stafett for de som er født i 2006 eller før. Her satser vi på å stille mange lag, det er fortsatt mulig å melde seg på 🙂 Bare to uker etter KM er det NM stafett som arrangeres av Halden Skiklubb. Her er det også mulig å melde seg på.

Uttakningskomitè: Det har denne høsten blitt gjort utskiftninger i UK. De som har fått det ærefulle oppdraget er Ola Marius Pedersen og Ludvig Rødnes. De har satt opp et par uttakningsløp som de gjerne vil at alle som skal løpe 25 manna deltar på.

De fire løpene er: KM og NM stafett. KM mellom og klubbmesterskap normal. All påmelding gjøres i Eventor. For stafettene er det internpåmelding, mens det til KM mellom er påmelding som i et vanlig løp. Info om klubbmesterskapet kommer senere.

http://eventor.orientering.no/Activities?organisationId=268

http://eventor.orientering.no/Events/Show/7574