Møt mai med Oppsal Orientering – tettpakket meny!

Mai måned har mye å by på i Oppsal-regi – og aktivitetene finner du i Oppsal-kalenderen (se nederst i saken)!

Oppsals egne løp arrangeres 21.-22. mai. Lørdagens Råtasskonkurranse blir et høydepunkt for alle opp til 12 år og ungdom og junior vil stille lag i 15-stafetten. Barn og ungdom opp til og med 16 år kan også stille på Knut Valstads minneløp. Ellers forventes det at alle stiller som arrangører på den viktigste dugnaden for klubben. Her er det jobb for alle! Meld i fra til Anette Wigaard eller John Harald Johansen om hva du ønsker å bidra med.

Finalen i Oslo City Cup er 3. mai. Det er veldig gøy å se alle Oppsal-løpere som har utfordret seg i sprint rundt i byen. Fra og med 10. mai blir det fellestrening med klubben og vi håper å se alle OCC-deltakere og flere til – på de ukentlige treningene våre. Om du heller ønsker å hjelpe til på treningene er det til stor hjelp med postutsettere/inntakere og flere hjelpe-instruktører- både for råtass og ungdom. Meld i fra til Dagrun eller Kari-Ann.

Torsdag 12. mai markerer vi Verdens o-dag på Nøklevann skole med morsomme orienteringsaktiviteter for barn og unge som vil prøve orientering og treningsløp for alle – andre løp i Oppsal-kvartetten. For junior/senior blir det kretsøkt 18. mai.

På stafettfronten har vi både 10mila som går av stabelen i Örebro  7.-8. mai og Kvistkvaset med individuell fellesstart for 10-12-åringer Ås 26. mai.

14. mai arrangeres Fossum-løpet og 15. mai er det Lillomarkas Gromløpet. Ivar-o-løpet med innlagt KM sprint arrangeres 24. mai. På disse løpene treffes mange Oppsal-løpere. Påmelding gjøres i Eventor.

Kommende helg ønsker vi løperne våre lykke til på årets første NM! Da blir det sprintdistanser på Jessheim.

Sees på løp og trening!

Vigdis

Oppsal-kalender oppdatert 27.4