OCC 4: flere Oppsal-løpere godt posisjonert før jaktstarten

Etter fire runder i Oslo City Cup er det tydelig at vinterens intervalltreninger har gjort godt: Oppsals løpere leverer på høyt nivå i årets Oslo City Cup.
Nå gjenstår bare jaktstarten kommende tirsdag, og det er mange som kjemper helt i toppen. Kjell Winther tok sin andre seier i Nydalen, men har dessverre bare to tellende løp, slik at han ikke får sjansen til å gå ut i tet i H70.

Førsteårsjunior Ingeborg Roll Mosland imponerer kanskje aller mest – hun ligger på en sjetteplass sammenlagt i D17, det er 2.20 opp til sammenlagtleder og bare et drøyt minutt til andreplass. Det kommer til å bli en heftig jaktstart i D17, hvor det er svært tett.

I H13-16 er Sondre Olaussen, Aksel Nikolai Aubert og Christoffer Ånensen nummer fire, fem og seks før jaktstarten, og spesielt Sondre har kort vei opp til pallplass.

I H17 er Ola Marius Pedersen nummer sju og Ask Olaussen nummer 12. Begge har kun løpt tre løp og har dermed ikke hatt mulighet til å stryke sitt svakeste resultat, slik mange på plassene foran har gjort, men har vist solid sprintform. I likhet med mange andre Oppsal-løpere.

Resultatene fra det fjerde løpet i Oslo City Cup, 67 Oppsal-løpere stilte til start i krevende sprint-terreng: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=16363&groupBy=EventClass

Her er jaktstartlista:

Finalen går tirsdag – før den tid skal det løpes NM-distanser i sprint både fredag, lørdag og søndag på Jessheim!