Ny Ola Dilt-sesong – åpningsdag på Ulsrudvann søndag!

For 56. gang kan Oppsal Orientering ønske velkommen til Ola Dilt i Østmarka, landets nest eldste turorienteringstilbud.

Årets sesong byr på mye nytt fra Torgeir Stenstad og resten av Ola Dilt-komiteen!

Det blant annet en helt ny sentral portal for kjøp av kart og turer – turorientering.no

Registrering i egen app er også en nyvinning – og kanskje en konsekvens av at interessen for turorientering eksploderte i hele landet under koronapandemien. Men, hvis du vil registrere postene dine i heftet på “gamlemåten” er det selvsagt lov.

Nytt av året er også en “Grønn tur”, tilrettelagt for barnevogner og terrengrullestoler.

Men mye er også det samme, gjesteposter, fjernposter, Minidilten, historiske poster – og ikke minst at det tilsammen 105 poster å bryne seg på i den herlige Østmarka!

Enten du vil ha rolige, fine turer eller du vil bruke postene til trening er det mange fine utfordringer og muligheter til gode naturopplevelser!

Selv om det er mange nye digitale løsninger vet vi at mange har savnet den årlige Ola Dilt-åpningen. Men den er tilbake i år!

Åpningsdagen er på Ulsrudvann søndag 3. april – mellom klokka 10 og 12 blir det bål med grilling av pølser, servering av kaffe og saft – og ikke minst så kan du kjøpe konvolutter på den tradisjonelle måten (husk vipps), teste prøveposter og få en god prat med gjengen som står bak et av bydelens absolutt viktigste folkehelsetilbud!

NB! Dersom du ikke rekker åpningen, men gjerne vil ha konvolutter er selvbetjening og salg av kartpakke Ola Dilt og familiehefter, samt turkart over Østmarka opprettet på følgende steder:

Bølerbakken 5B, Bøler (Skjelbek).
Johan Castbergs vei 53, Trosterud (Stenstad).
Folkvangveien 54, Høybråten (Zachariasen)

Betal med Vipps 558590