Oppsal i Tiomila 2022: Internpåmeldingen er åpen

Tiomila 2022 blir arrangert – første helg i mai er det endelig klart for et lenge etterlengtet gjensyn med den svenske gigantstafetten. I år er arenaen ved Örebro, noe som gir kortere reisevei enn vi har vært vant med enkelte andre år.

Oppsal har lange tradisjoner når det kommer til Tiomila, og vi håper å stille flere lag i alle klasser. Vi trenger løpere i alle aldre og på alle nivåer for å få stilt lag i alle klasser. Det er også behov for lagledere som kan hjelpe til gjennom helgen med alt fra å bidra med mat, holde orden på løpere, være sjåfører (?) og hjelpe til med alt som måtte dukke opp.

Den foreløpige planen er avreise fra Ulsrud T på fredag ettermiddag og hotellovernatting fra fredag-lørdag, før vi reiser i buss til samlingsplass slik at ungdommene rekker sin start. Ellers blir det overnatting på samlingsplass fra lørdag-søndag mens vi følger alle Oppsals løpere i skogen!

Internpåmeldingen finner du her: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/4331

Tiomilahelgen består av tre stafetter:

Ungdomskavlen, som har 4 etapper, Damkavlen med 5 etapper og Tiomilakavlen, som har ti etapper.

Oppsal har normalt hatt 13 (dvs født 2009 og tidligere) år som nedre aldersgrense for Ungdomskavlen, og junior (dvs født 2005 og tidligere) som nedre aldersgrense for Dam- og Tiomilakavlen.

På Ungdomsstafetten kan to løpere løpe sammen på andre og tredje etappe. Orange nivå tilsvarer omtrent B i Norge, mens Gul er C-løype. C-løypa er ikke gaflet.
Damestafetten har fem etapper, den lengste er ikke gaflet.
Herrestafetten starter rett etter solnedgang og durer og går gjennom natta. “Långa natten” er ikke gaflet i år.

Vi krysser fingrene for at flest mulig har lyst til å være med! Du kan lese mye mer om Tiomila i invitasjonenarrangørenes hjemmeside.