Sørlandsgaloppen 2017

Da var årets Sørlandsgalopp vel gjennomført! Oppsaltroppen var stor, men den med best prestasjon, var Tina som gjennomførte en sterkt galopp, og endte på andre plass i D15-16 sammenlagt. Sterkt.

Her ser man at Bo har kommet ut av skogen etter et voldsomt regnskyll på lørdag. Han løp godt og vant til tross for at værgudene gikk imot han. Til hans store uflaks løp han akkurat mens regnskyllet kom, for ellers var været veldig bra, og kanskje til og med litt i overkant varmt og solrikt til tider.

Her ser man at stemningen i klubbteltet var god, mens man gjorde seg klare til dagens løp.

Are kommer inn etter en rask spurt! Han var den eneste av juniorene som klarte å løpe tre dager, før han måtte tilbake til militæret. Resten av juniorene ble skada, og satser på å komme sterkere tilbake til 25-manna.

Alt i alt, var Sørlandsgaloppen en fin opplevelse med bra vær og fine løyper i et spennende terreng. Kanskje var det litt vel mye bakker, men det var ikke noe problem for veltrente oppsalløpere. Så nå gjeler det bare å holde formen frem til neste høydepunkt; 25-manna, der det heldigvis blir flatere og lettere å løpe.