Konkurranse

Skiorientering: fine Oppsal-resultater på Gåsbu

Et tett nett av skuterløyper ventet løperne under lørdagens løp på Gåsbu, men Oppsals representanter taklet utfordringene bra!

For junior og senior var det norgescup sprint. Ingeborg Roll Mosland skulle egentlig deltatt på juniorlandskamp i Sverige denne helgen, men med minusgrader langt under det forsvarlige i Jokkmokk valgte NOF å holde sine utøvere borte fra landskampen. Dermed ble det deltagelse på Gåsbu i stedet, og Ingeborg leverte et nytt, sterkt løp med andreplass!

I kvinnenes seniorklasse ble det fjerdeplass til Ane Sofie Krogh, ett minutt bak vinneren og tjue sekunder fra pallen. Ane virker å være i rute for en plass i EM i Bulgaria senere i vinter.

I H17-20 ble det en fin åttendeplass og åtte norgescup-poeng til Jonas Krogh.

Øvrige klasser hadde normal distanse lørdag. I D15-16 stilte to Oppsal-løpere, og begge gjorde fine løp. Tuva Berger Gjelstad ble nummer fire og Synne Syversen Gihle nummer seks. Det var bare 33 sekunder som skilte de to, og opp til pallplass var det under to minutter. Det lover godt for Hovedløpet kommende helg!

Magnus og Synne på start

Magnus Syversen Gihle ble nummer fem i H11-12.

Søndag var det bare juniorer og seniorer som hadde konkurranser. Mellomdistanser sto på programmet, og det ble fjerdeplasser til både Ingeborg Roll Mosland (D17-20) og Ane Sofie Krogh (D21), mens Jonas Krogh tok en fin niendeplass i H17-20.

I norgescupen sammenlagt er Ingeborg Roll Mosland nummer tre i D17-20, Jonas Krogh nummer 12 og Marius Aamodt (som ikke deltok i helgen) nummer 22 i H17-20 og Ane Sofie Krogh nummer fire i D21.

Resultater lørdag

Resultater søndag

Norgescupen sammenlagt etter fire konkurranser

Og her er noen Oppsal-løpere in action, alle bilder er tatt av Terje W. Pettersen (se over 300 bilder fra helgens løp her