Trimtex Cup: det blir spenning til siste meter

Ingeborg Roll Mosland løp en knallsterk sprint og holdt liv i håpet om sammenlagtseier i årets Trimtex Cup. Hun tok en klar seier i D15-16 og ligger nå bare seks poeng bak lederen Eira Skaarer Wicklund i sammendraget. Og når vi vet at forskjellen på seier og andreplass er seks poeng, betyr det at kampen om totalseieren lever til siste slutt. Ingeborg og Nydalen-løperen har delt på samtlige seiere i cupen denne sesongen. Tale Nordby Hvenekilde gjorde et nytt flott sprintløp, og tok femteplass i klassen.

Det var en flott dag på Kringsjå skole, med sol og perfekte løpsforhold. Oppsal stilte med 26 deltagere, hele 17 av dem i ungdomsklassene.

I D13-14 ble det tredje- og fjerdeplass til Tuva Berger Gjelstad og Synne Nordby Hvenekilde. Her var det tett, og det gjaldt også å følge godt med. Nummer en og to i Trimtex cup-sammendraget ble begge disket. Både Tuva og Synne har fortsatt mulighet til å løpe seg opp på pallen totalt i denne klassen.

I H13-14 gjorde Eivind Vågsnes et fint løp og ble nummer seks. I den største klassen, H15-16, stilte det hele seks løpere fra Oppsal, og tre av dem fikk premieplass: Sondre Olaussen (6.plass), Christoffer Ånensen (10.plass) og Jakob A. Gjedebo (13.plass).

Siste løp i årets Trimtex Cup er Gromløpet som Lillomarka arrangerer i dag.

I dag er siste Trimtex Cup for sesongen for bl.a Ingeborg, Mari, Tale og Aksel

Totalstillingen i Trimtex Cup før siste løp.

Av øvrige Oppsal-løpere nevner vi spesielt at råtassene Jakob Solem, Trym og Tore Berger Gjelstad, Simen Ånensen og Martina Vågsnes alle fullførte med godkjente løp – kontroll er viktig på sprint!

Alle resultater, strekktider og livelox.