Junior og seniorStafetterTrening

Tiomilatreninger

Tiomila nærmer seg med stormskritt og det er på tide å få børstet støv av o-sko og kompass. Det hjelper vi dere med, ved å arrangere tiotrening for 13-16 og 17+ førstkommende torsdag 6.4. og torsdag 20.4. Øktene blir fellesstart med gafling / sløyfer i nydelige Østmarka. Oppfordrer så mange som mulig til å bli med – det blir morsommere og ikke minst bedre treninger. I tillegg er ungdommene i Oppsal invitert av Nydalen til å være med på 13-16-treningen deres onsdag 26.4. sammen med Heming og Fossum.

Følgende treninger den nærmeste tiden:

Torsdag 6.4. kl. 18, bommen ved Plantasjen på Skullerud. Vi løper opp på Dalsåsen og tar fellesstarten der. Løypelengde, 4 sløyfer á ca. 1 km, A/B-nivå.

Torsdag 20.4. kl. 18, bommen ved Skullerudstua. Vi løper opp på Skullerudåsen og tar fellesstarten der. Løypelengder fra 4 til 6 km. A/B-nivå. Etter denne treningen blir det ekstraordinært årsmøte.

Onsdag 26.4. kl. 18, bommen ved Sognsvann. Arrangør Nydalen. Det blir lagt opp til en stafettøkt med 2 etapper. Løypelengder fra 3,6-4,2. Det kommer en påmelding etter påske for å vite nærmere antall.

Følg med på Oppsals Facebookgruppe for mer info.