13-16Konkurranse

Dobbelt i stafetten – bildegalleri fra O-landsleiren

Hovedløpet og O-landsleiren ble avsluttet med kretsstafett i formiddag. Akershus og Oslo stilte med klart flest lag, hele 22 av de 67 på start, og det ble også dobbeltseier til vår krets.

Ingeborg Roll Mosland løp siste etappe for AOOK1. Hun hadde 52 sekunders ledelse etter etappene til Maja Mo Hjelseth (Nydalen), Jonathan Woodhouse (Lillomarka) og Nils Anders Niklasson (Nydalen), og økte forspranget gjennom hele etappen, og i mål var den doblet til 1.44. Akkurat som i 2019 kunne Ingeborg løpe AOOK inn til seier i kretsstafetten. På AOOK2 løp Sondre Olaussen andre og Christoffer Ånensen tredje etappe. Sondre overtok etter Marie Scheele og løp laget sitt inn i tetkvartetten. Christoffer leverte også sterk løping og sendte Eira Skaarer Wicklund ut på andreplass. De to AOOK-lagene var i en klasse for seg – Rogaland på tredjeplass var fem minutter bak.

Resultater

Kretsstafetten er mye mer enn tetkampen – de fantasifulle kostymene er minst like viktige. I år gikk prisen for beste kostyme til Trøndelag, men her må juryen ha hatt en meget krevende jobb!

Etter hovedløpskonkurransene onsdag og torsdag har ungdommene hatt to trenings- og aktivitetsdager før dagens lagkonkurranse. Alle rapporter sier at det har vært en flott uke, noe disse bildene fra arrangør og enkelte av Oppsals og AOOKs ledere også tyder på – så nå er det bare å huke av for Sandnes og 5.-10.august 2022 for årgangene 2006-2008 (se reklamevideo for neste år her)!

Denne bildekrusellen krever javaskript.