13-16KonkurranseKVM og 15-stafetten

Vel blåst – KVM for ungdom startet sesongen

Ingeborg vant, Oppsal var på pallen i alle klasser og hadde flest deltagere. Det var mye å glede seg over på Sandbakken lørdag, og: Endelig er sesongen i gang også i vår krets! I alle fall for ungdommene. Flere klasser følger forhåpentligvis etter neste helg, når både Asker og Nydalen skal arrangere løp.

Løpsleder Helge, løypelegger Boye og “fikser alt”-Anette hadde gjort en kjempejobb med å få på plass et redusert Knut Valstads minneløp innenfor smittevernreglene. Løpet var kun åpent for ungdomsklassene og var også første løp i årets Trimtex Cup. Deltagerne var på forhånd delt inn i fem kohorter med maks 30 løpere i hver, med start for ny kohort hver hele time. Det førte til at det ble betydelig varmere for de som fikk start senere på dagen, men det så ikke ut til å påvirke topp-plasseringene.

Løypelegger Boye hadde funnet fram flere strekk hvor deltagerne spredte seg bra.

Oppsals ungdommer viste at de har jobbet bra gjennom vinteren og våren. Ingeborg Roll Mosland imponerte stort ved å vinne D15-16, vanligvis en meget jevn og tøff klasse i vår krets, med hele fem og et halvt minutt! I H15-16 fikk Oppsal to løpere på pallen, Christoffer Ånensen ble nummer to og Sondre Olaussen nummer tre. Tredjeplasser ble det også til Synne Nordby Hvenekilde (D13-14) og Eivind Vågsnes (H13-14). Oppsal hadde 18 startende, og var med det største klubb i løpet. Det vi (og de andre klubbene) mangler er løpere i C-klassene! Forhåpentligvis kommer flere av våre ferske medlemmer til start i de neste løpene

Alle resultater, veivalg etc her.

Helge var ikke bare løpsleder, han fotograferte også! Her er et utvalg fra dagen:

Denne bildekrusellen krever javaskript.