NM sprint: oppturer og nedturer for Oppsals fire

NM sprint er i gang i Haugesund – det er tett konkurranseprogram for de fire Oppsal-løperne som har tatt turen over: vanlig sprint fredag, knockoutsprint lørdag og sprintstafett søndag.

Ane Sofie Krogh fikk den beste plasseringen på dagens sprint med femteplass i D19-20. Hun var 1.02 bak vinneren Lene Berg Hanssen fra Byåsen.

Det ble også en fin premieplass for Amelie Aamodt i D17-18. Hun ble tilslutt nummer 14, 2.18 bak Nydalens Pia Young Vik, som tok en ganske klar seier.

I H17-18 løp Anselm Reichenbach inn til en sterk tid fra tidlig startnummer, men dessverre ble ikke løpet godkjent. Årets suverene kretsmester på sprinten hadde krysset et forbudt område, og ble diskvalifisert. Det var egentlig ikke noe å tjene på det, og Anselm var svært skuffet – tida hadde holdt til en sjetteplass i NM.

Ludvig Rødnes var eneste Oppsal-senior på start. Han endte på 31.plass, men avstanden fram til de beste er ikke avskrekkende stor. Vinner Henry McNulty (Bækkelaget) var 3.48 foran.

Alt i alt litt blandet for Oppsal-løperne i dag, men vi satser på at de fire og lagleder Eilert er fit for fight til knockoutsprinten, der prologen går allerede tidlig lørdag morgen!