Klubbtur Nord Jysk 9.- 12. mars 2017

Vi starter o-sesongen i Danmark!! Det er booket plass til de 40 første påmeldte og allerede nå er det 16 påmeldte. Det er avreise med båt (Stena Line kl 1930) torsdag 9. mars. På båten spiser vi buffet og sover oss over til Danmark.  Fredag er det trening i herlig dansk terreng på formiddagen før vi innkvarteres i appartementsleiligheter på Blokhus feriesenter. Dette stedet har eget badeland!!!! Så inngangsbillett hit inngår i “pakka”.

Lørdag og søndag er det individuelle løp i nærheten av stedet vi bor. Vi prøver å få til felles restaurantbesøk lørdag kveld. Hjemreise er med båt fra Hirtshals søndag ettermiddag, og vi er tilbake i Oslo før midnatt søndag 12. mars.

Egenandelen er 2000 kr for voksne og 1000 kr for barn/skoleelever/studenter. I denne pakka får dere båtreise med middagsbuffe torsdag kveld, 3 overnattinger, inngang til badeland i Blokhus, treningskart fredag, deltagelse i nattløp og 2 individuelle løp.

De under 18 år som ønsker å være med må avtale med en voksen deltager da klubben ikke har egen ungdomsleder på denne turen. Vi trenger dessuten voksne som kan disponere bil på turen.

Påmeldingen er åpnet i Eventor og påmeldingsfristen er satt til 20. januar. Påmeldingen finner du her

Innbydelsen til selve løpene finner dere på facebooksiden vår eller nordjysk2dages.dk/