Årets første sommerløp – med mapant-kart i Rendalen

Kari-Ann leverer rapport fra et av årets første sommerløp: “Rendalen for alle” som Koll Orientering arrangerte i forbindelse med Koll/Fet sin o-samling for ungdommene. Løpet ble arrangert på kart generert fra MapAnt helt uten synfaring. Det fungerte greit, man måtte bare vite at stiene som var markert på kartet ikke fantes i virkeligheten. Pga varmen ble samlingsplass flyttet slik at vi fikk kort vei til badestranda. Flyttingen førte også til at første og siste strekk ble ganske så harde i 30 graders varme. Resten av løypa foregikk i nydelig Rendalen-terreng med spredte furutrær og hvit mose. (Dessverre ingen bilder fra løpsterrenget da jeg ikke gadd å gå opp dit for bilder etter å ha løpt).

Løpet hadde 32 deltagere. I tillegg til Koll/Fet sine løpere og Oppsal sine 3 løpere var det flere lokale løpere som hadde tatt turen. Erik Borg var ene-arrangør og stod som vanlig for god stemning. Og mens ungdommene i Koll/Fet måtte ut å ta inn poster kunne Oppsal-løperne sette seg i bilen og kjøre hjem.
100% datagenerert kart
Christoffer varmer opp under vannsprederen

Hvitmosen i Østerdalen

Christoffer Ånensen var raskest av Oppsals tre startende denne gang, med åttendeplass i langløypa. Resultater: https://eventor.orientering.no/Documents/Event/23307/1/Resultater

Hva er mapant, spør du kanskje? Det er intet mindre enn genialt. Få med deg o-kart uansett hvor du skal på ferie! Les mer her https://mapant.no/#1/60/10

Og her: http://orientering.no/nyheter/gir-unike-muligheter/