Mini-KVM: Sondre tok første stikk i Trimtex Cup

Sondre Olaussen sørget for en seier til Oppsal da han vant H13-14 i mini-KVM. Christoffer Ånensen tok tredjeplass i samme klasse. Oppsal var igjen største klubb i ungdomsklassene!

Del 2 av mini-KVM ble en ny vellykket dag med mye imponerende løping fra ungdommer fra Akershus og Oslo. I tillegg kom det løpere fra både Oppland, Hedmark, Østfold, Vestfold og Telemark, slik at det var over 150 løpere på start i tilsammen seks klasser.

Alle smittevernregler ble fulgt, og ungdommene var disiplinerte på arena.

Christoffer Ånensen på vei til tredjeplass i H13-14.
Forbundets retningslinjer ble fulgt til punkt og prikke. Her er det selvsagt brukt telelinse, Dagbladet-style, avstanden mellom løperne i slusa var godt over en meter!

Det var krevende løyper i tøft terreng på Skullerudåsen, men det kan ha vært litt mer strekk i feltene tidsmessig enn vanlig, noe som nok kan forklares med at veldig mange har løpt mindre løp enn de ellers ville gjort på samme tid av året ellers.

Oppsal hadde 22 ungdommer på start, fire mer enn Asker og sju mer enn Nydalen. H13-14 er nevnt, det ble også en pallplass i D15-16, der Ingeborg Roll Mosland splittet Nydalen-duoen Marie Scheele og Maja Mo Hjelseth. De tre kjempet om ledelsen hele veien. I D13-14 imponerte Synne Syversen Gihle med en flott femteplass! Med bare vinner Eira Skaarer Wicklund (Nydalen) og tre østfoldinger foran seg ble Synne nest beste løper fra kretsen!

Ingeborg Roll Mosland misset på siste post, og tapte nok seieren på det. Hun var 30 sekunder bak førsteplassen i D15-16.
Synne Syversen Gihle stempler på siste post etter et flott løp! Med femteplass ble hun nest beste fra kretsen i D13-14.

I siste Trimtex Cup-klasse, H15-16, ble det løpt veldig fort, Christian Borg fra Koll vant med 33.33 på 4,9 km! Ask Olaussen var beste Oppsal-løper her med sjetteplass.

Ask Olaussen med korrekt håndvaskprosedyre etter målgang.
Bra fart på Marius Aamodt i innløpet!

Løypene fra både lørdag og søndag kommer til å ligge ute, pluss at det også er mulig å prøve seg på sjåførløypa. Se linker i arrangementet i eventor, der dere også finner alle resultater: https://eventor.orientering.no/Events/Show/12051

Bildene i artikkelen er tatt av Snorre, dere finner mange flere på arrangementets facebook-side, der også intervjuer med en del løpere ligger: https://www.facebook.com/15stafetten

Vinner i D15-16, Marie Scheele, intervjues live på facebook.