25-Manna vel gjennomført

Etter en fantastisk helg er årets 25-Manna over.

img_2967img_2968

Begge lagene gjorde det bra. Førstelaget kom på en sterk 109. plass, mens andrelaget dessverre ble disket. Det var en post som ble borte, men ellers var det lite boming på begge lag. På 25-mannakorten var resultatene litt mer varierende, men så var heller ikke dette løpet så viktig. Her ser man de siste løperne på 2. laget komme i mål på stafetten etter å ha løpt gode etapper på førstelaget først.

img_2939img_2924

Her ser man klubbens helt fantastiske hvite telt, med plass nok til alt og alle. Pluss den utrolige hamburgergrillen.

sjakk

Ellers var helgens stafett utrolig morsom. Til og med bussturen ble en opptur med den brilliante ideen om en sjakkturnering! Så det er bare å se frem til å nyte neste 25-Manna sammen med den fantastiske oppsalgjengen. Forhåpentligvis klarer vi også å passere den magiske 100. plassgrensa neste år…

img_2921

img_2930

img_2934