KM med Trimtex cup

Helga 3. og 4. september var det både KM i langdistanse og mellomdistanse. Begge med Trimtex cup.

På lørdag var det langdistanse. Her var det god deltagelse fra klubben, og vi oppnådde flere gode resultater. Dessverre var løypene for de yngre særdeles krevende, men alle fant greit tilbake til mål.

IMG_2812

I D13-14 løp både Amelie og Tina godt. Amelie kom på 9. plass og Tina på 10. Fikk dessverre ikke noe bilde av premieutdelinga her, men her er Tina med premien.

IMG_2824

Katrine gjennomførte et kjempeløp til 4. plass i klassen D11-12.

IMG_2816

Og i H11-12 ble det løpt sensasjonelt bra. Lars Sigurd ente på 3. plass, Eskil på 4. og Jonas på 7.

IMG_2818

På søndag var det enda bedre deltagelse. Klubben stilte her med hele 43 løpere på Tryvann. Alle løp bra. Spesielt i trimtex-klassene. Her gjennomførte alle løypa med stil, men aller best var Tina med en 6. plass i D13-14. Forøvrig kom Amelie på 11. plass i samme klasse, Ane Sofie kom på 15. plass i D15-16, Inger Marie kom på 18. plass i D15-16, Anselm kom på 18. plass i H13-14, og Birk kom på 28. i H13-14. Og i H11-12 regjerte Oppsal med 6 av  18 deltagere. Best var Jonas på 5. plass.

IMG_2836

Og etter litt kartdiskusjon, var helgenes løp over. Været var fint begge dager, og det er bare å se frem til neste o-løp.