Råtassene

16 råtasser på O-trollsamling

I helgen arrangerte Kolbotn og Skimt O-troll leir for 10-12-åringer på Østli skole i Oppegård. Det var litt over 40 barn som var påmeldt og 16 av de var Råtasser fra Oppsal. de andre klubbene som var der var Kolbotn og Skimt, Lillomarka og Måren.

Skrevet av Katrine

Vi overnattet fra lørdag til søndag. Det var tre økter lørdag og én økt på søndag. De fire øktene var poeng-o, patrulje-o, o-mangekamp og tema-o.

På poeng-o var det satt ut 15 poster som man kunne ta i hvilken rekkefølge man selv ville. Vi fikk en time på å ta alle postene. Patrulje-O var en lagkonkurranse der vi ble delt inn i lag på tre til fire på hvert lag. Noen poster måtte alle ta, mens andre poster måtte bare én på laget ta.

O-mangekamp var en lagkonkurranse som var delt inn i fire øvelser. De tre første øvelsene var blind-o, micro-o og pil-o. Det laget som hadde brukt kortest tid på de første øvelsene fikk starte først på en jaktstart. Tema-o var en vanlig løype med litt vanskeligere poster enn i de andre løypene.

Vi måtte ha med matpakke til lunsj ellers så fikk vi middag, kveldsmat og frokost på skolen. Vi var mest ute fordi vi spiste, lekte og trente ute, men sov inne.

O-trollsamling er gøy og kan anbefales!

Foto: Vigdis, Arne, Snorre og Olav Johannessen.