Nordjysk 2020: Vårens store klubbtur, påmelding innen 10.1

Påmeldingen til et av vårens sosiale og sportslige høydepunkt er åpen – det er bare å få gjort det unna med en gang!

Martin Reichenbach er ny reiseleder, og skriver: “Tradisjonen tro åpner Oppsal orientering sesongen med klubbtur til NordJysk 2-dagers i mars. For 2020 har vi reservert 60 plasser, dvs vi satser på ny deltakerrekord. Dette er en sosial familietur med lav terskel. Hyggelig om mange nye blir med på tur!”

Nordjysk 2-dages er den faste sesongstarten for veldig mange norske orienteringsklubber. I år går løpene nær Skagen. Det er fine løp og med bredt løypetilbud, slik at turen egner seg bra for “nye” orienteringsfamilier. I tillegg får vi mye tid sammen utenom løpene, slik at det er mulig å bli bedre kjent.

Martin skisserer følgende om reiseopplegget: “Avreise med Stena line til Fredrikshavn, torsdag 12.3.2020. Hjemreise med ColorLine fra Hirtshals til Larvik sent på søndag 15.03.2020. Vi bor på Color Skagen Hotell med frokost og kort avstand til arena.”

Skagen er fint!

Det sportslige opplegget er gjerne en trening på fredag formiddag for å teste dansk terreng. Dessuten nattløp på fredag kveld for dem som ønsker det. Lørdag og søndag er det vanlige o-løp. Ikke bli skremt av løypelengdene, det er gjerne litt raskere terreng i Danmark!

Her er invitasjonen med løypelengder etc: https://nordjysk2dages.dk/jom3/

Påmelding via denne linken: https://eventor.orientering.no/Activities/Show/3340

Påmeldingsfristen er 10.januar – men det kan bli fulltegnet før det! Lurer dere på noe, kontakt Martin!