NM natt: fin åttendeplass for Tina, Vigdis nummer 10

Fire Oppsal-løpere stilte til start da Østmarka arrangerte NM natt torsdag. Tina Kalleson gjorde et veldig fint løp og endte på åttendeplass, 1.14 bak vinner Oda Scheele, og under minuttet bak bronseplass.

I samme klasse ble Ane Sofie Krogh nummer 15.

I D21 var Oppsal representert ved Vigdis Hobøl, som også gjorde et fint løp i fellesstarten ved Marikollen. Tilslutt ble det 10.plass på Vigdis.

I mennenes seniorklasse var Ludvig Rødnes eneste deltager fra Oppsal. Han hang veldig bra med i starten av løpet, og var blant annet bare halvannet minutt bak Olav Lundanes på andre passering. Det ble tyngre mot slutten og Ludvig endte som nummer 24.