Høstens første treningsløp: nærmere 40 på start

Høstens første torsdagsløp ble en suksess med stort oppmøte og meget utfordrende løyper. Plaskregnet ga seg et kvarter før start, slik at forholdene var optimale for de som valgte å stole på yr. Omkring 40 deltagere fant veien til Ulsrudvann, og treningsløp signert Christoffer Ånensen og Jakob A.Gjedebo. Løypeleggerne på 13 og 14 hadde sørget for både intrikate tekniske utfordringer med kompassløping og kurvekart for de mest erfarne, mens de ferskere løperne fikk fine C- og N-løyper.

Arrangørene Jakob og Christoffer.

Arrangørene hadde også ambisjoner om å kjøre resultatservice på Brikkesys, et enkelt tidtagersystem. Dette fungerte perfekt, men det viste seg at overraskende mange faktisk drar på o-trening uten brikke! Lista fikk derfor en god del mangler, men det er mulig at en tilpasset liste hvor lista fra brikkesys kombineres med de som fikk klokketidtagning vil dukke opp på hjemmesiden etterhvert. Hovedtyngden av løperne valgte A/B-løyper og utfordringer med manipulerte kart, men det var også noen som løp C eller N. Alle ferske løpere anbefales å prøve seg på torsdagene!

Neste torsdag er det Håvard og Thor som arrangerer fra Sandbakken, et av klubbens aller flotteste terreng – møt opp!