Solkystløpet: tredjeplasser til Tina og Mari

Det ble tredjeplass til både Tina og Mari Kalleson under Solkystløpet i Stavern i går. Løpet gikk på Rakke Camping, et område som o-løpere over en viss alder gjerne forbinder med Sørlandsgalopp-camping og store mengder sand. Terrenget er vel noe av det mest utpregede Vestfold-kystterrenget man kan oppsøke, med mange skrenter og mye grønt, gult og grått – og lite hvit skog.

Tina kom rett fra trener-innsats under O-landsleiren og tok tredjeplassen i Damer A. Hun var med i tetkampen til over halvveis, men tidstap på post 13 og 14 gjorde at det ble tredjeplass. Elin Kalleson ble nummer 9 i samme klasse.

Rakke; gult, grått og grønt løpsområde.

I Damer B tok Mari tredjeplassen etter et fint løp.

Resultater, strekktider og løyper: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=11881&groupBy=EventClass