Filefjellmesterskapet: strålende sol, nydelig høyfjellsterreng

Fra et av de flotteste løpene i Norge kommer følgende rapport fra Kari-Ann: «Filefjellmesterskapet på Tyin føles nesten som å være på o-løp i alpene. Her var det målgang i bunnen av slalåmbakken og start på toppen (uten heis), strålende sol, 25 grader og nydelig høyfjellsterreng. Og ikke minst utsikt til Jotunheimens flotte fjelltopper, og mulighet til å kjøre noen spektakulære fjellveier før/etter løpet.

Arrangøren bød på A-lang (7,6km), A-kort (4,6km), samt en C-løype og N-løype. Det var ca 100 deltagere fra både inn- og utland.

Simen rett i posten

Fam Ånensen/Nilsen hadde familiemesterskap i A-kort-løypa. Simen på 10 år øynet håp om seier da vi ble enige om at ettersom han og Kari-Ann løp par, så måtte tida deles på to. Det ble ganske jevnt i familiekampen, Christoffer vant og alle var fornøyd med å havne på pallen. Christoffer hadde forøvrig nest beste tid av alle deltakerne i A-kort.

Vel i mål fikk vi servert saft, kaffe og svele i deltagerpremie.
Etter løpet var det afterrun i friluftsbassenget i Årdal.