Kart

Kort om kart – Vinter 2015/2016

Vinteren nærmer seg slutten med sikre vårtegn som Danmarksamling, OlaDilt pakking og de gule harene kommer ut fra hiet. Kartgruppa har ikke (bare) vært i vinterdvale, men forbredt seg på kommende sesong.

Lutvann nærmer seg nå ferdigstillese med stormskritt, og er godt i rute til å bli ferdig denne våren. Synfareren Kristen Trekrem har nå rentegnet det første utkastet og løypeleggerene til KVM og 15-stafetten er godt igang med å legge løyper. Klubbens løpere som ønske å se på/prøveløpe det nye kartet bes ta kontakt! Neste år/vår vil området bli utvidet til å omfatte kartet Ulsrudvann. Ola Dilt vil som vanlig få kartet ett år senere, da kartet ikke blir ferdig før sesongen starter.

Lutvann utsnitt(Trykk på bildet for å se i full størrelse)

OCC skal i år gå fra Haraløkka. Det blir en lett oppdatering av dette sprintkartet før løpet. Godliaparken er forbredt til oppstart å skal oppdateres internt i klubben. Kartet blir ikke ferdig i år, men trolig i løpet av neste år, slik at den kan brukes i OCC 2018.

Godliaparken og Ulsrudvann er de siste to kartene som er inne i kretsens kartplan. Det er derfor åpent for nye forslag til kart fremover. Når det gjelder “vanlige” kart fortsetter “runden” med kart som Skullerudåsen og Spinnern. Når det kommer til sprintkart er hete kandidater er å oppdatere kartet på Manglerud, men det er også tanker om mere “eksotiske” kart.  kom gjerne med forslag!

Kartkruppa v. Magnus Z

(kart@magnuszachariasen.com)