Supervellykket samling for superivrige råtasser

Råtassene hadde samling i Sarpsborg lørdag og søndag, og alle rapporter tyder på at det var en dundrende suksess!

Samlingshovedansvarlig Per-Ivar sa følgende lørdag kveld: «Mange har nok savnet oppdateringer fra Råtassamlingen. Sannheten er at vi ikke har hatt tid til å tenke på internettet fordi vi har hatt det så gøy. Men sånn på tampen av kvelden kan vi rapportere om lange rekker med Oppsals unge og lovende i Sarpsborgs skoger. Mye bra orientering, men 9-12-åringene har også vist fremragende ferdigheter innen kubbekast, pre-o, bowling, hentestafett med tullebriller, metalldetektor-søk i lyng, gjetning på antall små stein i en kopp og lengde på pinner, for ikke å snakke om pizzaspising.»

På kvelden ble det MGPjr før hele gjengen hadde en lang orienteringsøkt søndag. Takk til trenerne og vår eminente junior Amelie Aamodt som også var med som trener – og lærte bort mange nyttige o-triks.

En del bilder fra helgen: