Husk å sjekke kompasset – en sjelden gang tar det feil

På torsdagens trening måtte trener Snorre for en gangs skyld gå tilbake på sitt mantra «kompasset tar ikke feil». For da Eskil påsto at hans kompass gjorde nettopp det, da måtte vi sjekke om han var helt i ørska. Men Eskil lo sist, for det viste seg at nåla faktisk var løs og viste betydelig feil. Om ikke 180 grader feil, så i det minste 160. Noe selv Snorre måtte innrømme ville få konsekvenser når det skulle trenes retningsløping, og han oppfordrer nå alle til å ta en sjekk av kompassene sine. Eskils kompass så helt normalt og uskadd ut, men viste altså himmelretninger helt vilkårlig.

Anselm og Martins løyper var forøvrig veldig fine, og kan sees i livelox (forøvrig mange som ikke har lastet opp ennå!)

https://www.livelox.com/Events/Show/38543/Torsdags-trening

Arrangørstaben pluss en fornøyd deltager.