15-stafetten: Nydalens tredje strake. Og Oppsal-ungdommene ble topp 10

Nydalen tok sin tredje strake seier i 15-stafetten på imponerende vis. Det var også den femte seieren på seks år for Oslos største klubb. Allerede på første etappe var de helt framme i teten, og Kasper Bakken Ulseth var raskest inn til veksling. Både Halden og Nydalen lå framme med to løpere i teten, men det var faktisk Bækkelaget som hadde tre løpere gjennom først og ledet stafetten etter etappene på 3 og 6 km. På tredje etappe, som var 2,5 km, overtok Nydalen, og derfra og inn holdt de en luke ned til Halden på andreplass. Tyrving knep tredjeplassen etter en sterk opphenting på siste etappe.

Oppsals to lag hadde bare ungdommer og juniorer i lagoppstillingen, og våre løpere bet meget godt fra seg. Tilslutt ble det en meget sterk 10.plass på Oppsal 1, på laget løp Ingrid Johansen-Barli, Ane Hustvedt, Ingeborg Roll Mosland, Ask Olaussen, Sigurd Rødnes, Anselm Reichenbach, Synne Utseth Bøhlerengen, Ingrid Lurås, Mari Kalleson, Katrine Bjordal Veggan, Jakob A. Gjedebo, Christoffer Ånensen, Sondre Olaussen, Amelie Aamodt og Tina Kalleson. De eldste på laget var altså 17 år!

Andrelaget manglet noen løpere på å ha full tropp. Men med alle råtassene i 07-årgangen som rykker opp i ungdomsgruppa neste år vil vi kunne stille to U20-lag i 15-stafetten – det er utrolig moro!

Det var i alt 30 lag som deltok i årets stafett, det er en liten nedgang sammenlignet med de to siste årene, men samtidig ikke så rart ettersom det er NM ultralang og norgescup denne helgen, og endel klubber mister nok der endel kandidater til de lengste etappene.

Thomas hadde lagd løyper som vi kun hørte skryt av, og stafetten forløp knirkefritt.

Ikke gå glipp av Snorres video fra stafetten: https://vimeo.com/335622975

Resultater for stafetten: http://resultater2019.oppsal.com

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Råtasskonkurransen samlet rundt 50 lag og dermed nærmere 200 barn i det som er o-Norges flotteste fellesstart. Barna (opp til 12 år) løp poengløp i 1 time, og underveis var det også jungelløype, quiz og grublepost. Dagrun hadde sørget for en veldig bra opplegg!

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Søndag er det ny løpsdag, over 500 løpere er så langt påmeldt til Knut Valstads minneløp.

Kiosken leverer!