Seier i Kvistkvaset: Sterk laginnsats

Ane, Ingeborg, Ask og Anselm sikret Oppsal-seier i ungdomsklassen i Kvistkvaset. I tillegg ble det andreplass i D17!

Alle fire lag i 11-16 kom seg solid gjennom stafetten og viste at den fine løpingen i Tiomila ikke var noe blaff. I tillegg gjorde mange løpere som ikke var med i helgen gode stafettløp, ikke minst 12-åringene. Kvistkvaset er en fin arena for å løpe sine første stafetter. Laglederne hadde gjort som i tiomila: spisset førstelaget og satt opp tre jevne i tillegg – målet var igjen at alle skulle fullføre med godkjente løp og få gode utfordringer i sine etapper.

Førsteetappe kan være tricky, men alle Oppsals løpere holdt hodet kaldt og vekslet innenfor tre minutter av teten; Ingeborg var helt oppe på andreplass.

Ingeborg, Jakob, Sondre og Ingrid etter fine førsteetapper.

Oppsal 1 ledet etter tredje etappe, og Anselm kunne løpe en kontrollert og fin ankeretappe, uten å bli nevneverdig plaget av Nydalen og Fet/Koll som fulgte nærmest. Dermed ble det ettertraktet lue med ælj til Oppsals kvartett.

Med ælj-luer
Synne NH, Wiona og Iben etter sine andreetapper
Sondre langer ut i starten
Maja på publikumspost
Synne SG på publikumspost
Wilmine og Bo mot veksling

Tilslutt ble det 10.plass på Oppsal 3, 16.plass på Oppsal 2 og 21.plass på Oppsal 4. Og igjen altså: ingen disk!

D17-laget imponerte også: Tina vekslet først,  og Jenny beholdt ledelsen.

Jenny på publikumspost.

På tredje etappe ga Dagrun Nydalens landslagsløper Silje Ekroll Jahren god kamp, men det ble i tøffeste laget på noen av løpestrekkene mot slutten. Likevel altså en herlig andreplass til damelaget!

De to beste i D17, med maskoter.

Oppsal stilte to lag i H17, begge leverte meget bra. Førstelaget med Kristoffer, Thomas og Ola Marius ble nummer fem, mens der ble niende for andrelaget med Tor Andreas, Sigve og Sveinung. NTNUI vant stafetten.

Kristoffer rett før han overrasker startfeltet med solo-veivalg til venstre.
Sigve passerer.

Også i yngste veteranklasse, H130, stilte Oppsal to lag. Her ble igjen femteplass for Morten, Snorre og Bent Erik beste resultat, mens andrelaget dessverre pådro seg dagens eneste disk. Klassen ble vunnet av Halden, som hadde en virkelig elite-lagoppstilling.

Oppsal-supporterne har rigget en provisorisk tribune, Snorre passerer.
Eilert passerer.

Resultater: http://brikkesys.no/result.php?id=3189

Som vanlig var det også fellesstart for de yngste i Kvistkvaset, og det er et herlig syn. Julia, Magnus, Bjørn, Ulrik, Eskil og Eivind stilte for Oppsal i fellesstarten.

Eivind i mål på fellesstarten!