13-16Junior og seniorKlubbenKVM og 15-stafettenRåtassene

15-Stafetten & KVM 2019 – 11.-12. mai

Det er snart tid for en av de store årlige dugnadene i Oppsal Orientering.

Løpene våre er, sammen med Ola Dilt, den viktigste inntektskilden til Oppsal Orientering. Det forventes derfor at alle aktive medlemmer hjelper til. Siden det trengs mye folk er det også hyggelig og nødvendig at medlemmer som ikke løper har anledning til å stille, og det er bruk for dere! Det er både sosialt og hyggelig å være med!

Torsdag 9. mai er det kartpakking for Knut Valstads Minneløp, 15-Stafetten og Råtasskonkurransen i Oppsal Arena (store møterom) fra kl 17.30. Her er det bare å møte opp, og vi holder på til vi blir ferdige.

Fredag 10. mai er det rigging av arena på Grønmo fra kl 17.00. Her trengs masse folk, så alle som har anledning må stille.

Hvis noen disponerer varebil eller stor tilhenger er det fint om dere gir beskjed. Dette trengs for å frakte utstyr til arena.

Lørdag 11. mai arrangerer vi 15-Stafetten og Råtasskonkurransen.
Her er det behov for at alle medlemmer stiller opp.

Oppsal vil stille med lag i Råtasskonkurransen, så løpere opp til 12 år kan løpe her. Vi vil også melde på et lag i 15-Stafetten for ungdoms- og juniorløpere. Her får løpere opp til 20 år være med.

I år får vi på denne dagen spesielt besøk av VM-Labyrinten, så alle oppfordres til å få med en kollega, en nabofamilie eller en bekjent til arrangementet vårt, så kan de få testet denne og evt forsøkt en nybegynnerløype.

Søndag 12. mai arrangerer vi Knut Valstads Minneløp fra samme sted. Her er det behov for nesten like mange folk som på lørdag. Løpere opp til og med 16 år får løpe Knut Valstads Minneløp som også er uttak til Unionsmatchen.

Det vil senere i uken bli sendt ut egen mail med hvilke oppgaver en er satt opp på.
Det er fint om dere som vet at dere ikke har anledning til å stille 11. og/eller 12. mai sier ifra så snart som overhode mulig til morten.mosland@gmail.com.

Vi vil også trenge en masse kaker, boller, vaffelrøre o.l til salget 11. og 12 mai!
Kiosk ansvarlig Kristine Kolshus kommer til å sende en egen e-post om dette.

Spørsmål eller innspill? Ta kontakt med Morten (epost: morten.moland@gmail.com; mobil 922 00 971) eller Eilert (e-post eilert.aamodt@gmail.com; mobil 952 21 963).

Ser frem imot en super o-helg på Grønmo!

O-hilsen fra løpslederne
Morten & Eilert