Konkurranse

Ane og Tina sanket cup-poeng i vårens tøffeste styrkeprøve: Og Sondre utvidet kunstsamlingen

Oppsals beste håndterer det meste, også de heftige langstrekkene til den tidligere verdensmesteren og legenden Per Fosser i Smaaleneneløpet.

På start mumlet de middelaldrende løperne lavmælt og nervøst seg i mellom at dette kom til å bli tøffe tak, og de fikk rett. Fosser leverte varene, og hadde lagt solide o-løyper med få poster og svært lange strekk i det sti-fattige skogsterrenget nord for Båstad i Trøgstad. Og selv om det ble i lengste laget for noen, passet vårens første ordentlige styrkeprøve fint for Oppsals uredde ungdommer og juniorer.

Ane Sofie Krogh har åpenbart beholdt den gode vinterformen fra skiorienteringen, og hanket inn en 6. plass i D17-18E. Tina Kalleson fulgte hakk i hel på en 7. plass. Dermed har juniorjentene fått en god start på årets Norgescup.

Sondre Olaussen tok andreplassen i H13-14.

Sondre Olaussen utvidet premiesamlingen sin med trykket “Us for Always” av den lokale kunstneren May-Britt Kjeserud, da han fortsatte å imponere det første året sitt i H13-14. Nok en gang var han bare sekunder unna førsteplassen i klassen. Fortsetter han slik, kan han antagelig åpne et museum snart.

Av andre prestasjoner må dette nevnes:

  • Herr og fru Rayamajhi har fått opp farten i henholdsvis H17B og D17 AK. Ram og Dagrun tok hver sin andreplass.
  • Evigunge Espen Wigaard var også blant de som lurte seg under 10 minutter på kilometeren i H17-AL, og dro i land en 6. plass med det.
  • Veteranen Tore Langaard gir seg ikke, og ble nummer 6. i H75.
  • Arnhild Krogh startet sent, men presterte godt med en 7. plass i D45.
  • Alfred Nikolaisen hadde fått opp farten i H11-12, og ble nummer 8 i en fyldig gutteklasse.
Indre Østfold.