Vellykket Oslo City Cup

Som i første løp ble det Oppsal-seiere i begge ungdomsklassene i Oslo City Cup. Totalt ble det seks pallplasser på hjemmebane.

Ingeborg Roll Mosland i D13-16 vant sitt andre løp i årets cup – 48 sekunders seiersmargin er mye i sprint. I H13-16 overtok Sigurd Rødnes stafettpinnen etter Anselm Reichenbach og sørget for at Oppsal har fire seiere av fire mulige i ungdomsklassene i OCC i år.

Øvrige pallplasser gikk til Sigve Vågsnes (nr 2, H40), Synne Nordby Hvenekilde (nr 2, D11-12), Tuva Berger Gjelstad (nr 3, D11-12) og Thor Mella (nr 3, H50).

Mye folk i Oppsal arena

I alt 577 deltagere, 70 av dem fra Oppsal, stilte til start i Oppsals runde av årets Oslo City Cup. Mange fikk også sine første møter med sprintorientering!

Jesper Lunde Storløkken og Emil Sønstabø Berglund er er etterhvert kjente fjes på treningene i ungdomsgruppa, men relativt ferske på løp.

Arrangementet gikk strålende, dette skriver løpsleder Vigdis:

«Tusen takk til alle som bidro på sprintløpet vårt i går! Det er bare å bøye seg i hatten for dugnadsånden i denne klubben! Jeg hadde ingen problemer med å fylle opp med folk til ulike oppgaver og det var bare smil å se blant de som var med. Løpet gikk kjempefint! Det var gode løyper, smidig system for påmeldinger med egen vippsløsning slik at vi unngikk lange køer og smidig startmannskap som fikk sluppet ut alle hverdagsstressa løpere. Samarbeidet med Oppsal arena fungerte også fint.

Det er noen utfordringer med sprintløp, trafikkvaktene fikk endel kjeft av bilistene i området, løperne tar i liten grad ansvar for å se seg for, og er heller ikke fremmede for å stoppe å lese kartet midt i veien. Det er også nervøst med unger og sinte beboere som kan ta/flytte poster. Vi unngikk heldigvis det ved hjelp av gode postvakter, men en post falt av bukken, og medførte at noen løpere fikk problemer. Sekretariatet håndterte disk på en nennsom måte, så dette løste seg greit. Dessverre ble en post borte mellom løpsslutt og før postinntakeren kom (i løpet av maks en halv time). Vi gjorde et par småglipper (sein livelox og forglemt førstehjelpsutstyr), men er alt i alt er vi svært fornøyde!

Ja, også en ting til. Alle borettslag ble kontaktet på forhånd og ble bedt om å oppgi om det var noe spesielt vi skulle ta hensyn til. Jeg tar en oppfølging på den nå etter løpet. Noen beboere var sure, men forhåpentligvis klarer vi å holde oss inne med borettslagene. Det er tross alt ikke allemannsrett i bo-områdene dessverre».

Her er resultater, livelox etc: https://eventor.orientering.no/Events/Show/11228

Snorre var ute med kamera og har klippet en heftig film fra kvelden: https://vimeo.com/329443077

Han hang seg også på verdensmester i skiskyting Ingrid Landmark Tandrevold: https://vimeo.com/329440356/b7e55f328f

Oslo City Cup tar en ukes påskepause, før det er Bækkelaget som arrangerer løp nummer 3 på Mortensrud 23.april.