Klubben

Bemanning til Knut Valstads Minneløp og 15-stafetten

21. og 22. mai arrangerer vi 15-stafett og Knut Valstads Minneløp. Dette er den store årlige dugnaden i Oppsal Orientering, og den er viktig både for å skape orienteringsaktivitet og for å få penger til å drive klubben vår.

Bemanningsliste er sendt til den e-posten du er registrert med i medlemsregisteret vårt. Dersom du ikke får den, ta kontakt med Anette anette@wigaard.com. Sjekk hvilken oppgave du er satt på. Dersom det ikke skulle passe kan du ta kontakt på anette@wigaard.com for å bytte oppgave.

Noen er ikke satt opp, dersom dere har anledning til å bidra er det veldig fint om dere tar kontakt. Det er alltid behov for flere hjelpere.

I tillegg til de oppgavene som er satt opp vil det være
KARTPAKKING i Oppsal Arena onsdag 18. mai kl 17. Her møter alle som har anledning.

RIGGING AV ARENA på Lutvann Skole fredag 20. mai kl 17.00 Her møter også alle som har anledning. I forbindelse med rigginga er det behov for 3-4 tilhengere eller en liten varebil som kan frakte utstyr fra lageret på Ryen til Arena. De som har bil med hengerfeste og/eller tilhenger og kan bidra her kan ta kontakt på Anette@wigaard.com Skulle noen disponere en liten varebil vil kan bruke til dette vil vi bli veldig glade.

RYDDING AV ARENA på Lutvann Skole søndag kl 14.00. Da er alle sliten, så her trengs det uthvilte krefter. De som ikke er satt opp på andre oppgaver kan møte her. Her vil det også være behov for tilhengere/varebil.

PRØVELØPING lørdag kl 8.30 og søndag kl 8.00. De som har lyst og rekker det før sine andre oppgaver kan si i fra. (Spreke juniorer og seniorer blir satt opp på de lengste løypene enten de vil eller ikke).

Spesielt for postutsettere og -innsamlere: Her kan det bli endringer når vi ser hvor mange poster som skal settes ut/flyttes til de to dagene.

Se også egen e-post fra Stein Høglund om kakebaking.