Vi er i gang – takk for turen

Et 40-talls Oppsal-løpere startet sesongen med Nordjysk 2-dagers i helgen. Vått og kaldt vær, men barmark og mange fine resultater var fasit.

Hjemturen ble riktignok mer langvarig og mer turbulent enn ønsket ettersom vinden i Skagerrak gjorde at ferga tilbake til Larvik på søndag ble kraftig forsinket, og vi var dermed ikke tilbake i Oslo før rundt 0300.

Men turopplegget var supert, leilighetene bra og det ble tid til en god del sosialt mellom slagene, som for de ivrigste var fortrening og nattløp fredag, langdistanse lørdag og mellomdistanse søndag. Og så får det heller være at endel løpere fra mer snøfattige områder i både Norge, Sverige og Danmark i øyeblikket har litt mer fart i beina – det viktigste på denne tida av året er uansett å få tatt flest mulig poster!

Her er resultater: https://nordjysk2dages.dk/jom3/

Vi har selvsagt tatt oss bryet med å lage et billedgalleri. Noen bilder kommer fra Oppsal-løpere, men de fleste actionbildene kommer fra arrangørens fotograf Kjell Arildsen. Det er verd å svinge innom facebook-siden til Nordjysk 2-dagers for å se det store utvalget av klubbdrakter og løpere i bildeseriene – det blir man oppstemt av!