Webshop hos Trimtex – siste frist søndag 3.mars

Vær like elegant som klubbens ungdommer – sørg for at garderoben er oppdatert til sesongen! Nå kan du bestille Oppsal-tøy direkte i webshopen til Trimtex – FRISTEN ER 3.MARS!

Flere og flere klubber benytter denne løsningen for å slippe å ha store varelagre. Her er info fra Trimtex om hvordan dere går fram:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/min-trimtex/oppsal-orientering/ 
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn oppsalok i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
Slik ser nettbutikken ut – dette er noen av produktene.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00. “

Oppsals nettbutikk stenger i første runde 3.mars, og det er forventet levering for dette i uke 15, dvs rundt Lørdagskjappen/Smaalenene/diverse påskeløp. Om noen trenger å prøve størrelser er det stadig mulig hos Sigve.