Blodslitet: Seier til Sondre og Kjell

Sondre Olaussen vant H11-12, Kjell Winther vant H70 og Ingeborg Roll Mosland ble nummer to i D13-14. Oppsal hadde hele 61 startende deltagere i Blodslitet.

Sondre var 23 sekunder foran andremann i klassen. Christoffer Ånensen var med i spurten om andreplassen, men endte på en flott fjerdeplass, 27 sekunder bak.

Kjell hadde betydelig større seiersmargin og var mer enn ni minutter foran andremann.

I D13-14 var det en spennende avslutning. Her var de åtte første løperne innenfor ett minutt. Ingeborg Roll Mosland ble nummer to, ni sekunder bak vinneren.

Ingeborg på pallen med Mathea Gløersen (OTO) og Maja Mo Hjelseth (Nydalen).

Ane Sofie Krogh tok en meget sterk 10.plass i D17-18 Elite, Anselm Reichenbach ble nummer seks i H15-16 og Ask Olaussen nummer åtte i H13-14.

Det ble også løpt bra av seniorene. Sigve Vågsnes og Per-Ivar Nikolaisen ble henholdsvis nummer fem og åtte i H40, mens Espen Wigaard tok tiendeplass i H45.

Blodslitet er også råtassenes sesongavslutning. Sondre og Christoffer er nevnt, men det var tjue råtasser på start i Fredrikstad. Det ble levert sterke langløp, spist mye pizza og ikke minst spilt bra bowling etter konkurransen.